Hotel Žebětínský dvůr Brno

Gastro & relax komplex v klidné části města Brna


Garance nejnižší ceny
Zrušit Nastavení

Rybí speciality 21.-30.11.2014 | 21.11.2014

Rybí speciality - Lístek je platný od 21.11. do 30.11.2014

Předkrm


440. 50g Tatarák z norského lososa podávaný s rozpečeným toastem 129,-

Polévka

441. 0,33l Rybí polévka s kapřími knedlíčky a mlíčím 45,-
442. 0,33l  Vývar s masem nudlemia  játrovými knedlíčky 39,-

Hlavní jídla

443. 200g Kapr pečený na šalvějovém másle s omáčkou a  cuketovým bramboráčky 139,-
444. 200g  Kapr po třeboňsku se šťouchanými brambory 139,-
445. 170g Štika s kmínovou krustou, škvarkovými placičkami a marinovanou cibulí 199,-
446. 170g Grilovaný candát s glazovanou karotkou, jablkem a lipovým medem s petrželovými brambory 199,-
447. 200g Filet ze sumce na grilu s dýňovou omáčkou podávaný s bramborovými plackami 199,-
448. 200g Amur na houbovém ragú s domácím špekovým knedlíkem 149,-
449. 250g  Na grilu pečený špíz z amura a kapra marinovaný v bylinkách, servírovaný z rozpékanou bagetkou 159,-
450. 250g Filet ze pstruha obecného marinovaného v bylinkách, pečeného na másle servírovaného s bramborovými restovanými nočky 199,-

Standardní jídelní lístek

Předkrm


603. 100g Marinované carpaccio z falešné argentinské svíčkové, jalapeňo papričky, parmazán a rukola, podávané s rozpečenou bylinkovou bagetkou 119,-

Hlavní jídla


609. 150g Tatarský biftek z falešné hovězí svíčkové s topinkami podávaný se všemi ingrediencemi na dřevěném servisu 145,-
608. 600g Vepřová žebra pečená v mírně pikantní marinádě podávaná s čerstvým strouhaným křenem, hořčicí, barbecue omáčkou, domácí sterilovanou paprikou a rozpečeným bylinkovým chlebem z naší pekárny 145,-
610. 200g Košíček pana domácího podávaný s rozpečenými bylinkovými bagetkami 189,-
(vepřové a kuřecí maso na grilu s opečenou zeleninou)
613. 250g  Hovězí chuck roll steak servírovaný se slaninovými snopy a pepřovou omáčkou 245,-
615. 200g Filovaná vepřová panenka podávaná s čerstvou restovanou zeleninou 169,-
616. 200g Filet z kuřecího prsa položený na teplé máslové zelenině 139,-
614. 250g Steak DVOREČEK z vepřové krkovice podávaný s grilovanou domácí slaninou, klobáskou a osmaženou cibulkou, podlitý hořčicovou omáčkou 155,-
621. 150g Filet z lososa pečený v župánku z listového těsta podávaný se smetanovým špenátem 199,-
607. 450g Mírně zauzený a pomalu dopečený kančí bok podávaný s červeným dušeným zelím a špekovým knedlíkem 189,-
450. 400g Konfitované kančí plecíčko s kostí, podávané s dušeným zelím a variací knedlíků 189,-
451. 400g Konfitované kančí plecíčko s kostí, podávané na prkně s rozpečeným chlebem a sterilovanou zeleninou 189,-
625.150g Filovaná vepřová panenka s grilovanými kachními játry na cibulce promíchaná s těstovinami penne a jemně posypaná parmezánem 145,-
627. 150g Smažený sýrový špíz v trojobalu 119,-
629. 150g Filované Kuřecí prso na grilu položené na variaci listových salátů s bylinkovými krutony jemně přelité sýrovým dressingem a posypané strouhaným parmezánem 159,-

Přílohy


756. 200g Vařené petželové brambory 39,-
758. 200g Americké brambory s česnekem 39,-
454. 200g Mačkané brambůrky s máslem 45,-
775. 200g Šťouchané brambory s cibulkou a slaninou 45,-
760. 200g Bramborové hranolky 39,-
455. 1pc Variace našich knedlíků (chlupaté, bramborové, houskové a špekové) 39,-