Hotel Žebětínský dvůr Brno

Gastro & relax komplex v klidné části města Brna


Garance nejnižší ceny
Zrušit Nastavení

Aktuální akce našeho hotelu

Kalendář gastronomických akcí podzim/zima 2015

Kalendář gastronomických akcí podzim/zima 2015 | 27.10.2015

rádi bychom Vás pozvali do naší restaurace na nadcházející gastronomické akce...
Silvestr Brno 2015

Silvestr Brno 2015 | 13.10.2015

Kde strávit v Brně silvestra 2015? Nevíte kam v Brně na silvestrovskou oslavu? Kde oslavit příchod Nového roku v Brně?
ceník sportoviště a bowlingu na zimní sezonu

ceník sportoviště a bowlingu na zimní sezonu | 26.09.2015

dovolujeme si upozornit o změnu ceníku s ohledem na zimní sezónu. Ceník bude platný od 1.10.2015
Den dětí 1.6.2015

Den dětí 1.6.2015 | 14.05.2015

Vážení rodiče! Na 1.6.2015 jsme opět ve spolupráci s Lemurem pro Vás a především Vaše děti připravili zábavné odpoledne plné her.
Hamburgery 16.-24.5.2015

Hamburgery 16.-24.5.2015 | 14.05.2015

příznivci hamburgerů POZOR! Od 16. do 24.5. se můžete těšit na oblíbené hamburgerové speciality.
Letní ceny o měsíc dříve!!!

Letní ceny o měsíc dříve!!! | 05.05.2015

Spouštíme letní ceník letos o měsíc dříve! Co to znamená? Sporty za letní ceny již od tohoto pátku....
Pálení čarodějnic Brno 30.4.2015 Žebětínský dvůr 3. ročník

Pálení čarodějnic Brno 30.4.2015 Žebětínský dvůr 3. ročník | 10.04.2015

Rádi bychom Vás pozvali na tradiční 3. ročník pálení čarodějnic v našem hotelu, Akce nemůže mít jiné datum než 30.4.2015 a je určena především pro děti všech věkových kategorií.
11.-26.4. 2015 jarní speciality

11.-26.4. 2015 jarní speciality | 09.04.2015

přijďte ochutnat tradiční jarní speciality!
Na Zelený čtvrtek zelené pivo v Žebětínském dvoře

Na Zelený čtvrtek zelené pivo v Žebětínském dvoře | 31.03.2015

Letos slaví Zelené pivo pivovaru Starobrno 10. výročí. Přijďte ho podpořit v Brně právě do naší restaurace...
Velikonoční speciality 28.3. - 7.4.2015

Velikonoční speciality 28.3. - 7.4.2015 | 26.03.2015

Od 28.3. se v anší restauraci můžete těšit na Velikonoční speciality. Hlavní nosnou myšlenkou je využití jarních surovin při přípravě pokrmů. Dále z mas pak jehněčí, telecí a jarní mladé kuřátko.…