Hotel Žebětínský dvůr Brno

Gastro & relax komplex v klidné části města Brna


Garance nejnižší ceny
Zrušit Nastavení

Červnové víkendové gastroakce | 15.05.2017

Červnové víkendové gastroakce na Žebětínském dvoře budou jako již tradičně v spojeny se zahájením grilovací sezony. Na víkendovém lístku se objeví výběr ze steaků, burgerů, tortill plněných rožněným masem a spoustou salátů s různými ingrediencemi ze žebětínské zahrádky. Saláty vždy dochucujeme omáčkami a dressingy, které si vlastnoručně připravujeme, a k jejich přípravě nám slouží bylinky z naší zahrádky, o kterou se nám stará naše bába kořenářka.

Každý víkend v měsíci červnu bude věnován typu pokrmu, který lze připravovat na grilu nebo na rožni. Jeden víkend to budou hovězí steaky z různých částí hovězího skotu, které k nám dodává regionální řezník – veškeré hovězí se páslo na loukách blízké Vysočiny. Další víkend si náš šéfkuchař připraví variaci burgerů a následně to budou různé plněné placky naší výroby, ať už z brambor nebo třeba kukuřičné mouky. Specialitou budou rovněž placky z kysaného tuřanského zelí, připravované na litinové plotýnce. Pro milovníky klasických jídel necháme zařazenou naši oblíbenou svíčkovou či pečenou krkovičku s čerstvým jemně zahuštěným špenátem.

Aktuální jídelní lístek se objeví na našich stránkách vždy ve středu před nastávajícím víkendem.