Hotel Žebětínský dvůr Brno

Gastro & relax komplex v klidné části města Brna


Garance nejnižší ceny
Zrušit Nastavení

Březnové víkendové gastroakce | 15.02.2017

Březnové víkendové gastroakce na Žebětínském dvoře – variace s kachním, husím, telecím a králičím masem.

Víkendové gastroakce zaměřené na klasickou českou a moravskou kuchyni, kdy naši kuchaři pracují se surovinami od místních farmářů a dodavatelů masných produktů z jižní Moravy a Vysočiny. K přípravě pokrmů a speciálních příloh jsme použili recepty od našich babiček a prababiček.

V měsíci březnu jsme se zaměřili na králičí, telecí, kachní a husí maso.

Pro milovníky naší klasiky jsme nechali v jídelním lístku vždy zařazenou svatební svíčkovou, kančí guláš Hubert nebo vepřovou pečeni se zelím a knedlíkem.

Aktuální jídelní lístek se objeví na našich stránkách vždy ve středu před nastávajícím víkendem.